Hallituksen ja vapaaehtoisten virkistyspäivä

Hyviksen Anttooran virkistysreissu anttoora

Reissu oli tarkoitettu Hyviksen vapaaehtoistyöntekijöille ja hallituksen jäsenille. Suurimmalla osalla porukasta oli vähän epäilyksiä virkistysreissun sisällöstä. Luultiin, että tehtävät olisivat jotain kirjallista pohtimista. Yllätyimme kuitenkin todella positiivisesti, kun paljastui millaisia eri rastit olivat. Mutta siihen vähän myöhemmin.

Meidät ottivat saapuessamme lämpimästi vastaan isäntäpari Mika ja Nanna Viherranta. Menimme heti kodalle ja nautimme nokipannukahvit/teet ja saimme vähän palan painiketta. Sääkin suosi meitä. Sitten he kertoivat hieman mitä on odotettavissa, mutta olivat hyvin salamyhkäisiä silti. He eivät näet suostuneet kertomaan mitään rastien sisällöstä etukäteen. Vasta lapuissa, jotka saimme kun lähdimme suorittamaan rasteja, oli suunnilleen mitä teemme. Jossain vaiheessa meidän päämme menoksi keksittiin myös sellainen tehtävä, että meidän piti keksiä ja kirjoittaa pyykkipoikaan oma intiaaninimi ja laittaa se näkyville. Minun eli Tytin, intiaaninimeni oli ”Iloinen Laiskiainen” ja Eevan taas ”Pohtivainen nainen”.

Ensimmäinen rasti: Kohteliaat sanat; Menimme ”aallonmurtajan” päähän, ja kirjoitimme postikortteja kaksi, per ryhmäläinen, jollekulle Hyvisläiselle. Vaikka ei olisi edes mukana oleva. Positiivisia sanoja. ”Lämpimät sanat voivat muuttaa maailman hetkessä”.

Toinen rasti: Kodan edustalla pientä kisailua ja tietovisaa.

Kolmas rasti: Luottamuksen huone ruokailumökissä. Kortteja, joiden tekstiä piti jatkaa vuoron perään. Esimerkiksi: Minä olen hyvä-.

Neljäs rasti: Puuvajalla nikkarointia. Tehtiin taideteokset annetuista luonnon ja muista materiaaleista Hyviksen me-hengen tyyliin.

Kaikki rastit tehtiin ryhmissä, joita oli neljä.

Saimme myös todella hyvää ruokaa. Kaiken kaikkiaan antoisa reissu ja ylitti todella kaikkien odotukset. Parempaa saa hakea!!! Tuli hyvä mieli, ja fyysinen hyvä olo, kun oli saanut ”raitisilma myrkytyksen”. Hieno päivä nostatti myös me-henkeä. Kiitokset isäntäpariskunnalle sekä Hyvikselle ja kaikille mukana olleille!!

TyttiJaEeva

Tytti W ja Eeva K