Kokemusasiantuntija mukana maakunnassa

 

Samin kokemukset Hyvis -illoista

6.6. Matkaan lähdettiin iltapäivällä. Pakkauduttiin autoon kaikki kolme. Määränpäänä Kankaanpää. Navigaattori antoi outoja ajo-ohjeita. Jos niitä oltaisi noudatettu, olisimme luultavammin kaikki kolme edelleen jossain perämettässä.

 

Perillle saavuttiin ajoissa. Kamat nopeasti sisään, kahvi tippumaan ja ständi uloko-oven eteen. Ihmisiä tuli paikalleen jokunen. Ilmäpiiri pidettiin rentona ja siinä onnistuttiin.

 

Aloitettiin perinteisillä tunnekorteilla. Jokainen valitsi pinosta 1-2 korttia joiden herättämiä tuntemuksiaan jaettiin muille. Kukin vuorollaan.

 

Pidin itse luennon yksinäisyydestä. Tekstiä tuli heti ja aivan kuin luonnostaan. Luento vain oli hieman liian lyhyt. Onneksi oli paljon keskustelua niin aika tuli täyteen niin kuin pitää.

 

Hyvin mielin sitten koko porukka takaisin Poriin. Hyvä päivä.

 

12.-13.6. Pihlavassa ja Ulvilassa sitten samaa settiä. Ulvilaan oltiin tulossa hieman myöhässä, mutta ei hätää, kaikki oli paikallaan lopulta ajoissa ja luento saatiin pidettyä. Maininnan rvoinen seikka on myös se, että kahvin ja sämpylän lisäksi oli marenkikakkua kermavaahdolla. Herkkujen herkkua!

 

Näin nuo 3 luentoa meni. Rentoa, mutta tehokasta. Ihmiset pitivät meidän tilaisuudesta ja palute oli hyvää. Ensi kerralla sitten enemmän ihmisiä paikalle!

 

Sami Syysmetsä, kokemusasiantuntija