Projekti (Hyvis illat)

Moikka! Me ollaan Teemu ja Jenna ja tämä blogi kertoo Hyvis-illat projektista, jossa allekirjoittaneet häärää monenmoista, alkaen projektikoordinoinnista (joka sisältää kaikkea tilojen hankkimisesta, raportointiin ja verkostoitumiseen) viestittämisen kautta itse vertaisryhmien ohjaamiseen. Meillä on siis monta rautaa tulessa, mutta päällimmäisenä on innostus päästä tekemään asioita, jotka on meille intohimon kohde ja sydämen asia!

Teemu toimii Hyviksen ohjaajana pääkallopaikalla Valtakadulla, mutta hänet löytää myös Hyvis-illoista Pihlavasta, Ulvilasta ja Kankaanpäästä. 

Hyvis-iltojen pääasia on yhdessäolo ja yhdessä tekeminen. Meille molemmille tärkeää on kohdata ihminen ihmisenä- huolimatta mahdollisesta painolastista, jota elämä mukanaan kantaa. Teemu on työskennellyt aiemmin päihdeongelmaisten kanssa ja Jenna tekee vapaaehtoistyötä rahapeliriippuvaisten parissa.

Me ollaan molemmat koettu elämässämme kaikenlaisia nousuja ja laskuja ja se onkin meidän vahvuus. Meillä on vahva usko siihen, ettei kukaan ole toivoton tapaus ja että puhumisella ja vertaistuella on suuri merkitys ihmisten voimavaroihin. Siksi onkin äärimmäisen innostavaa lähteä maakuntaan viemään Hyvis-iltoja ja tarjota ihmisille läsnäoloa ja tukea.

Vaikka me keksittäisiin maailman paras konsepti siitä, mitä ryhmissä tehdään, niin lopputulos voisi olla täysin erilainen. Siksi me ei olla määritelty tarkkaan mitä ryhmissä tehdään, sillä ihmiset luovat ryhmän ja Hyvis-illan. Teitä varten me ollaan ja teitä varten tätä tehdään. Meille voi puhua mistä tahansa ja jos me ei osata auttaa, niin me otetaan selvää. 

Koska me ollaan molemmat oltu joskus yksinäisiä, niin me tiedetään, miltä yksinäisyys ja ulkopuolisuus tuntuu. Ja miten se voi lamauttaa ihmisen. Siksi tää on meille erityisen tärkeää- on kunnia saada olla mukana projektissa, jonka päätavoite on, ettei ihmiset olis yksin. Että me kaikki kuulutaan johonkin ja että yhdessä on hyvä olla.

Kirjotellaan tänne sivulle projektikuulumisia säännöllisesti ja toivottavasti ryhmistä löytyy ihmisiä, jotka haluaa myös päivittää omilla teksteillään tätä sivua.

Toukokuun alussa startataan toiminta mutta siitä tarkemmin lisää myöhemmin!

Teemu ja Jenna

Hyvis-illat…. Koska yhdessä on hyvä olla.