Projekti (Hyvis illat)

 

Hyvis-iltojen uusi projektikoordinaattori esittäytyy!

Hei kaikki!

Aloitin elokuun alussa työni Hyvis Iltojen parissa. On ollut kiva tutustua kaikkiin ja alkaa suunnittelemaan ja toteuttamaan Hyvis iltojen ohjelmaa syksyksi Pihlavaan, Ulvilaan ja Kankaanpäähän. Hyvis-illat ovatkin pyörähtäneet uudella virkeydellä käyntiin.

Olen taideterapeuttisten menetelmien ohjaaja, FM taidekasvattaja ja kuvataiteilija. Puuhastelen myös musiikin parissa. Monipuolista luovaa tekemistä siis tarjolla tästä eteenpäin Hyvis illoissa! Olen pitkään työskennellyt mm. haastavissa elämäntilanteissa olevien nuorten ja aikuisten parissa ja ohjannut esim. erityisryhmien kulttuurikasvatusta. Ihmisten aito kohtaaminen, vertaistuellisuus ja hyvinvoinnin lisääminen luovien menetelmien kautta ovat minulle merkityksellisiä asioita.

Hyvis-illat jatkuvat samalla idealla kuin aiemminkin, eli tarkoituksena on tuoda mielen hyvinvointia ja yhdessäoloa ihmisille. Hyvis-illat toimivat kerran viikossa kohtaamispaikkana ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita yhteisöllisyydestä, oman toimintakykynsä lisäämisestä, luovasta tekemisestä ja mielen hyvinvoinnista. Nähdään Porin Hyviksellä ja Hyvis-illoissa Ulvilassa, Kankaanpäässä ja Pihlavassa!

T: Paula

Seuraa ja Jaa meitä: