Tytti Wahlman

Tytti Wahlman, Vertaisohjaaja

Hei!

Olen Tytti Wahlman ja olen Porin Hyviksen vertaistukiohjaaja ryhmissä kaksisuuntaiset, naisten ryhmä ja moniääniset. Keskeisimmän onnistumisen kokemuksen olen saanut eräässä ryhmässä, kun eräs jäsen laittoi ryhmään osallistumisen erään toisen asian edelle. Silloin ymmärsin, miksi teen tätä työtä.

Parasta vertaistukiryhmissä on, kun ryhmäläiset intoutuvat keskustelemaan. Se antaa paljon. Siksi toivoisinkin, että kaksissuuntaisten ja moniäänisten ryhmää saisi markkinoitua enemmän ja näin ollen myös lisää ryhmäläisiä. Naisten ryhmässä parasta olisi, jos saisimme mukaan nuorempiakin naisia mukaan ja näin myös eri sukupolvien ajatukset tulisivat keskusteluihin mukaan.

Hyviksen jäsenille ja mahdollisille uusille jäsenille haluaisin lähettää seuraavat terveiset: miettimisestä toimeksi! Tulkaa rohkeasti mukaan ryhmiin, sillä ryhmissä on monenlaisia ihmisiä! Vaikka ryhmissä saatkin jakaa kokemuksesi sairauden kanssa elämisestä saman kokeneiden kanssa, niin ryhmät ovat paljon muutakin. Emme läheskään aina keskustele sairaudesta. Ja jos keskustelu tuntuu vaikealta, niin se ei ole pakollista. Voit tulla ryhmään katsomaan ja kuuntelemaan. Toivotankin kaikki lämpimästi tervetulleiksi ryhmiin; mielellämme otamme juuri Sinut mukaan!

Seuraa ja Jaa meitä: