Hyvis-illat Kankaanpää

 

 

09.05.2018 ajoimme Teemun kanssa jännityksellä Kankaanpäähän. Tuntui, että ajoimme aikaa vastaan, sillä Suomen kesä näytti parastaan ja auton ilmastointi oli rikki; takaluukussa olevan kermakakun säilytyslaatikon päällä olevat kylmäkallet kuiskivat kiirettä.
Saavuimme Kankaanpäähän Kasevan tiloihin ja aloimme valmistelemaan iltaa. Kakku oli pysynyt kylmänä ja saikin myöhemmin ylistäviä kommentteja vierailijoilta (kiitos leipurille!). Kello 16 Hyvis-illan oli määrä alkaa ja iloksemme paikalle alkoikin saapua väkeä.

Jo ensimmäisen kerran jälkeen Kankaanpää näyttäytyi meille paikkana, jossa Hyvis-iltojen on hyvä kokoontua. Paikalla oli keskusteleva ja aktiivinen joukko ihmisiä ja oli mukava huomata, että tietynlainen luottamuksen ilmapiiri oli heti läsnä. Keskustelimme jopa kasvien hoidosta ja siitä inspiroituneena sain vaihdettua mullat kasveihini seuraavana päivänä.

Tällä viikolla Hyvis-illat starttaa Ulvilassa (15.05.2018), Ulvilan Terveysaseman tiloissa klo 16. Tervetuloa paikalle nauttimaan mukavasta yhdessäolosta!

Scroll to Top