Jäsenyys

Mielenterveyden keskusliitolla on noin 150 jäsenyhdistystä ja yli 20 000 henkilöjäsentä. Porin Mielenterveysyhdistys Hyvis  ry  on Mielenterveyden keskusliiton jäsenjärjestö.  Jäsenenä olet myös Mielenterveyden keskusliiton jäsen ja saat keskusliitolta jäsenkirjeen ja mahdollisuuden osallistua eriliasiin tilaisuuksiin ja koulutuksiin. Lisätietoja keskusliiton eduista.

Jäseneksi tulo on yksinkertaista: maksat 16€ pankkitilille tai toimistoon ja annat samalla nimesi ja osoitteesi ja syntymävuotesi. Jäsenyydestä pääsee eroon kun ilmoittaa siitä suullisesti tai kirjallisesti (sähköposti /tekstiviesti riittää) jäsenrekisterinhoitaja Pia Vahekoskelle.

Jäsenyys katsotaan päättyneeksi, jos jäsenmaksu on maksamatta kahdelta peräkkäiseltä vuodelta. Porin Mielenterveystoiminnan tuki ry:n viralliset säännöt : 3§ Jäsen katsotaan eronneeksi, jos hän on jättänyt jäsenmaksun suorittamatta kahtena (2) peräkkäisenä vuotena.

Maksamalla jäsenmaksun saat monia etuja

Maksamalla jäsenmaksun 16€/vuosi , joko toimistoon tai pankkitilille FI79 5700 8120 080788 saat monenlaisia etuja:

  • jäsenpostia kotiisi
  • retkiä
  • tapahtumia
  • mahdollisuuden osallistua työtoimintaan
  • edullista ruokaa Hyvän Mielen Talolla
  • halpoja harrastusmahdollisuuksia

Porin Mielenterveystoiminnan Tuki ry:ssä on jo 320 henkilöjäsentä. Liity sinäkin!

 

Kannatusjäsenyys

Haemme kannatusjäseniä tukemaan toimintaamme. Kannatusjäsenmaksut vuodelle 2020 ovat 16€ henkilöjäseniltä ja 40€ yhteisöjäseniltä. Yhteisöjäsenet saavat halutessaan mainosbannerinsa yhdistyksen www-sivuille tai linkin/maininnan pian avattavalle yhteistyökumppanit sivuille.

Kannatusjäsenmaksun voitte maksaa yhdistyksen tilille:
FI79 5700 8120 080788
Merkitkää yhteystietonne viitekenttään tai lähettäkää ne sähkpöpostilla:
pmttt@porinhyvis.fi