Työpaikka avoinna: haussa sosiaalialan ohjaaja

Porin Mielenterveysyhdistys Hyvis ry hakee ohjaajaa.
Ohjaaja työskentelee Porin Hyvän mielen talolla matalan kynnyksen kohtaamispaikassa, joka on tarkoitettu mielenterveyden häiriöitä itse kokeneille ja yksinäisille. Toimisteessämme keskitytään vapaa-ajan toimintaan ja vertaistukeen.

Ohjaajan tehtäviä ovat ryhmätoiminnan suunnittelu, ohjaus ja käytännön toteutus. Osa ryhmistä toteutetaan työparin kanssa. Työparina voi olla vertaisohjaaja, kokemusasiantuntija tai työntekijä omasta työyhteisöstä tai esimerkiksi yhteistyöorganisaatiosta.

Odotamme, että meille tuleva ohjaaja on suorittanut tutkinnon esimerkiksi sosiaali-/terveysalalta tai kulttuurialalta ja sen jälkeen työskennellyt aikuisten parissa vähintään muutaman vuoden. Ohjaajalla on kyky toimia kuntoutujan rinnalla ja tukena, ryhmän ohjaustaitoja, ajan tasalla olevat digi-taidot. Soveltuvia tutkintoja tehtävään ovat esimerkiksi sosionomi, yhteisöpedagogi, kuntoutuksen ohjaaja tai lähihoitaja.
Ohjaamme ja kannustamme ihmisiä omaksumaan terveitä elintapoja mm. liikuntaa lisää arkeen eli elintapaneuvonnan, liikunnan ja luontotoiminnan ohjauksen taidot ovat eduksi hakijalle.

Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta, koska yksi ryhmistämme sijaitsee Pihlavassa. Autoa tarvitaan myös retkillä ja asiointiin. Oman auton käytöstä työtehtävissä maksetaan kilometrikorvaus.
Toimintavuoteemme mahtuu erilaisia retkiä ja tapahtumia ja niissä kaikissa ohjaaja on mukana suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Tämän vuoksi tehtävään valittavalla toivotaan olevan hyvät vuorovaikutustaidot, luovuutta ja idearikkautta.
Eduksi katsomme aikaisemman työskentelyn yhdistyksessä ja arviointi- ja viestintäosaamisen.
Tarjoamme monipuolisen työn, jota voi itsenäisesti ideoida ja kehittää. Työyhteisömme on koulutusmyönteinen ja tarjoamme epassin käyttöösi.
Työ on pääsääntöisesti päivätyötä 37h30min /viikko. Työaika on yleensä klo 8:30-18 välillä.
Palkkaus Sosiaalialan järjestösopimuksen ryhmä 4.
Työ alkaa viimeistään tammikuun alussa. Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana.
Työssä noudatetaan 6kk koeaikaa.
Haku päättyy 20.11.
Työtehtävää koskevat tiedustelut 10.11. klo 9-14, 14.12. klo 10-13
Pia Vahekoski 040-5729431 ja sähköpostitse tiedustelut toiminnanjohtaja@porinhyvis.fi

Hakemukset lomakkeella https://pokka.kukunori.fi/porinhyvis/ohjaaja
Todistuksia ei tarvitse liittää.
Hakuaika päättyy 20.11. 2022

WWW-osoite http://www.porinhyvis.fi
Yhteystiedot Pia Vahekoski 0405729431 toiminnanjohtaja@porinhyvis.fi
Työpaikan osoite Valtakatu 9, 28100 PORI
Työ alkaa tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö, 7h30min
Työn kesto yli 12 kuukautta

Voit katsoa työpaikkailmoituksen myös osoitteessa https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/sosiaalialan-ohjaaja-stse-15839102?utm_source=facebook&utm_medium=dlvr.it&utm_campaign=avoimet%20ty%C3%B6paikat%20porissa

Scroll to Top